English »
לבבות עוף אדום וסומק

מתכונים

לבבות עוף אדום וסומק

מנת גריל פשוטה וטעימה המתאימה לכל אירוע ולכל מצב רוח ומדגישה את טעמם הטבעי של הלבבות.


מצרכים:

  • 250 גרם לבבות טריים, שטופים ונקיים
  • 1/2 כוס שמן בוטנים
  • 1/2 כוס חומץ הדרים
  • 2 כפות סומאק
  • 1 כף שום כתוש
  • כפית מחוקה של מלח לימון
  • 1 בצל אדום גדול חתוך לקוביות


הוראות הכנה

  1. מערבבים בקערה חצי מכות שמן הבוטנים, החומץ, השום ומלח הלימון. מוסיפים את הלבבות ומשרים במרינדה למשך חצי שעה. מוציאים את הלבבות ומסננים.
  2. מחממים במחבת את החצי השני של כמות שמן הבוטנים ומקפיצים את הלבבות עם הבצל. מתבלים בסומאק, מורידים מהאש ומגישים מיד.
  3. ניתן להגיש עם פרוסות צנונית דקות ולעטר בכמון טחון.




עוז והדר ברשת
  לעמוד שלנו »
  לערוץ שלנו »

כתובת
כתובת: ת.ד 865 שגב שלום
טלפון: 08-6293200
פקס: 08-8610800