לבבות עוף אדום וסומק
מנת גריל פשוטה וטעימה המתאימה לכל אירוע ולכל מצב רוח ומדגישה את טעמם הטבעי של הלבבות.
מצרכים:
- 250 גרם לבבות טריים, שטופים ונקיים
- 1/2 כוס שמן בוטנים
- 1/2 כוס חומץ הדרים
- 2 כפות סומאק
- 1 כף שום כתוש
- כפית מחוקה של מלח לימון
- 1 בצל אדום גדול חתוך לקוביות
הוראות הכנה
- מערבבים בקערה חצי מכות שמן הבוטנים, החומץ, השום ומלח הלימון. מוסיפים את הלבבות ומשרים במרינדה למשך חצי שעה. מוציאים את הלבבות ומסננים.
- מחממים במחבת את החצי השני של כמות שמן הבוטנים ומקפיצים את הלבבות עם הבצל. מתבלים בסומאק, מורידים מהאש ומגישים מיד.
- ניתן להגיש עם פרוסות צנונית דקות ולעטר בכמון טחון.
|