כבדים בסילאן וצ'ילי מתוק
זהירות מנה ממכרת!
מצרכים:
- 500 גרם כבד עוף/הודו
- כפית ג'ינג'ר
- 1 בצל פרוס לחצאי ירח
- פלפל צ'ילי פרוס דק
- 4 כפות סילאן
- 4 כפות רוטב צ'ילי מתוק
- כף שמן
- מלח ופלפל שחור
הוראות הכנה
- יש לטגן את הכבדים כ 2 דקות מכל צד בשמן רותח להוסיף קורט מלח וקרט פלפל שחור. להוציא ולהניח בצד.
- יש להרתיח שמן במחבת חדש ולטגן את הבצל הג'ינג'ר והצ'ילי עד שהבצל מזהיב.
- יש הוסיף את הסילאן והרוטב צ'ילי מתוק ולערבב עד reloj imitacion שמתחילים לבעבע.
- כעת, נותר להוסיף את הכבדים, להקפיץ כדקה כדי שכל הטעמים יתמזגו ולהגיד.
- מומלץ בחום להגיש את המנה על מצע של פירה.
|