English »
כבדים בסילאן וצ'ילי מתוק

מתכונים

כבדים בסילאן וצ'ילי מתוק

זהירות מנה ממכרת!


מצרכים:

  • 500 גרם כבד עוף/הודו
  • כפית ג'ינג'ר
  • 1 בצל פרוס לחצאי ירח
  • פלפל צ'ילי פרוס דק
  • 4 כפות סילאן
  • 4 כפות רוטב צ'ילי מתוק
  • כף שמן
  • מלח ופלפל שחור

הוראות הכנה

  1. יש לטגן את הכבדים כ 2 דקות מכל צד בשמן רותח להוסיף קורט מלח וקרט פלפל שחור. להוציא ולהניח בצד.
  2. יש להרתיח שמן במחבת חדש ולטגן את הבצל הג'ינג'ר והצ'ילי עד שהבצל מזהיב.
  3. יש הוסיף את הסילאן והרוטב צ'ילי מתוק ולערבב עד שמתחילים לבעבע.
  4. כעת, נותר להוסיף את הכבדים, להקפיץ כדקה כדי שכל הטעמים יתמזגו ולהגיד.
  5. מומלץ בחום להגיש את המנה על מצע של פירה.





עוז והדר ברשת
  לעמוד שלנו »
  לערוץ שלנו »

כתובת
כתובת: ת.ד 865 שגב שלום
טלפון: 08-6293200
פקס: 08-8610800