שאלות ותשובות
תהליך הייצור שלנו הוא מהמתקדם ביותר בארץ. עוף היוצא מהמפעל מגיע תוך שעות ספורות למדף. בנוסף, מעבדות הקבוצה פיתחו את אריזות הוואקום הייחודיות השומרות על העופות סטריליים, טריים ועסיסיים לאורך זמן. שיטת הקידוד המותאמת למערכות הלקוח מאפשרת שינוע המוצר ממקרר למקרר ומשפרת משמעותית את שרשרת הקירור השומרת על טריות המוצר.
האינטגרציה של עוז והדר מבטיחה כי למוצר שלכם יש "בעל בית אחד!". אם חברות אחרות בנויות כפאזל שחלק אחד לא בהכרח יודע מה עושה האחר, עוז והדר מתפקדת כגוף אחד בעל מטרה אחת- שביעות רצון הלקוח. יש לנו שליטה יותר מלאה לגבי המוצר שלנו. אנחנו יודעים בדיוק מה העופות שלנו אוכלים, מי מאכיל אותם ומתי, כיצד הם גדלים, ובאילו תנאים וכיצד הם נארזים ונשלחים.
לא, עוף הינו מוצר רגיש. כל מגע שאינו הכרחי מוסיף להתרבות החיידקים על פני המוצר. החיידקים הם אלו שגורמים לאיבוד הטריות ואף לריקבון המוצר. לכן, עוף אשר נארז במפעלנו, בחדר נקי, לא יבוא במגע עד לרגע השימוש ובכך תשמר הטריות לאורך זמן.
לאריזות הוואקום מספר יתרונות משמעותיים:
1. המוצר שומר על טריותו לאורך זמן. בנוסף, האריזה לוכדת את נוזלי הבשר ושומרת על טריותו אפילו לאחר הפשרה. טעם העוף של מוצר שהופשר זהה לטעמו של עוף טרי.
2. קומפקטי לאחסון במקרר ובמקפיא – האריזות קשיחות ומכווצות בצורת קובייה ניתנות לאחסון יעיל במקררים או במקפיאים.
3. בניגוד לאריזות אחרות הקיימות בשוק, האריזה בוואקום מבטיחה שגם לאחר ההקפאה המוצר לא ייפגם מכוויות קור.
4. מחיר- על אף יתרונותיו הרבים על פני אריזות אחרות, מחירו זהה.